Jornada d’homenatge a Josep M. de Sagarra

Josep M. de SagarraAmb motiu del cinquantè aniversari de la mort de Josep Maria de Sagarra, membre de la Secció Filològica de l’IEC, el dijous 27 d’octubre se celebrarà una jornada d’homenatge a partir de les deu del matí.

La jornada obrirà a un quart d’onze, amb el parlament de Salvador Giner, president de l’IEC. Tot seguit, Lluís Permanyer, periodista i escriptor, oferirà una conferència sobre la biografia de l’escriptor. Al migdia, se celebrarà una taula rodona sobre l’obra literària de Josep Maria de Sagarra, en la qual intervindran Jordi Malé, professor de la Universitat de Lleida (UdL), que se centrarà en la poesia; Carme Arnau, crítica literària, en la prosa; Miquel M. Gibert, professor de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), en el teatre, i Raffaele Pinto, professor de la Universitat de Barcelona (UB), en la traducció. Moderarà la taula rodona Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’IEC.

A les quatre de la tarda, Josep Maria Casasús pronunciarà una conferència sobre l’articulisme literari de l’escriptor i, a continuació, Narcís Garolera, catedràtic de la UPF, moderarà una taula rodona centrada en la faceta d’articulista de Sagarra, en la qual intervindran Anton M. Espadaler, professor de la UB; Josep M. Espinàs, escriptor i articulista, i Carles Singla, professor de la UPF. Salvador Giner, president de l’IEC, clourà la jornada.

Una resposta a Jornada d’homenatge a Josep M. de Sagarra

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    Les conferències i taules rodones de l’homenatge ja es poden consultar a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter