L’Informe Biocat 2011: Retrat d’un sector en moviment

Presentació informe BiocatPotenciar la compra pública innovadora; dotar Catalunya d’un marc fiscal i legislatiu que impulsi la transferència tecnològica i les inversions en R+D, apostar decididament per la internacionalització, i mantenir la inversió tot millorant l’eficiència del sistema de recerca: aquestes són les quatre demandes que va fer Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, en el transcurs de la presentació de l’Informe Biocat 2011, per tal d’aconseguir “que el sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques pugui desenvolupar tot el seu potencial i convertir-se en motor econòmic de Catalunya i ser un referent al sud d’Europa”.

L’Informe Biocat 2011, presentat el 27 d’octubre davant d’uns 150 polítics, empresaris i professionals del sector, aporta dades detallades de les potencialitats d’un sector que integren més de 480 empreses (biotecnològiques, farmacèutiques, de tecnologies mèdiques innovadores i de serveis), 435 grups de recerca, una vuitantena de centres de recerca, 57 infraestructures tecnològiques i serveis científics, 28 entitats de suport, 19 parcs científics, 15 hospitals, 9 grans infraestructures i 6 centres tecnològics. En conjunt, el sector ocupa més de 29.000 persones, de les quals 18.000 (investigadors i personal tècnic) es dediquen a tasques d’R+D.

Per a més informació, podeu consultar la noticia publicada al lloc web de Biocat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter