Seminari internacional: Ciutats Mediterrànies: civilització i desenvolupament

Amb l’objectiu d’aprofundir en el paper que les ciutats han desenvolupat al món mediterrani com a nuclis decisius de civilització al llarg de la història, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) han programat, sota els auspicis de la Unió Acadèmica Internacional (UAI) i la col·laboració de les seves acadèmies membres, el seminari internacional Ciutats Mediterrànies: civilització i desenvolupament. En la sessió es pretén analitzar el procés de canvi d’aquesta zona des de l’Antiguitat fins al segle XX en els vessants europeu i africà, i les ribes orientals i occidentals.

El seminari s’ha organitzat en set mòduls de conferències i debats que examinen les diverses etapes històriques. La sessió inaugural serà duta a terme pel conferenciant Janusz Koslowski, president de la UAI. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Institut els dies 16, 17 i 18 de novembre de 2011. Per a assistir-hi cal que ompliu el formulari. La inscripció és gratuïta.

Per a més informació, podeu consultar el programa o enviar un correu electrònic a la secretaria del seminari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter