Convocatòria: Programa ICREA Acadèmia (2011)

ICREA Acadèmia 2011El Programa ICREA Acadèmia 2011 convocat per la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) té la finalitat d’incentivar l’excel·lència investigadora del personal docent i investigador (PDI) doctor vinculat a les universitats públiques de Catalunya. El Programa es dirigeix particularment a aquell professorat universitari que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora.

El reconeixement com a investigador ICREA Acadèmia comporta la dedicació prioritària a activitats de recerca dins de la universitat durant cinc anys, amb una dotació anual de 25.000 euros. També s’atorga un ajut de 20.000 euros a la universitat a la qual pertany l’investigador. Aquest es destinarà preferentment a la contractació de personal que permeti rebaixar la tasca docent  del premiat o donar suport a la seva activitat de recerca.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de novembre de 2011 a les 14:00h. Podeu consultar tota la informació sobre aquesta convocatòria i tramitar-la mitjançant el lloc web d’ICREA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter