«Corpus Literari Digital», un projecte per preservar i difondre el patrimoni literari català

Conveni Corpus Literari DigitalEl president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, i el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, van signar el dijous 10 de novembre un conveni per col·laborar en el desenvolupament del projecte «Corpus Literari Digital».

El «Corpus Literari Digital» és un projecte que pretén preservar, difondre i promoure els estudis sobre el patrimoni català contemporani. El projecte fa accessible, per mitjà d’Internet, les edicions originals, manuscrits i enregistraments dels escriptors catalans, començant pels dels segles XIX i XX. El Corpus està estructurat en cinc seccions (hemeroteca, biblioteca, manuscrits, fonoteca i videoteca), vinculades mitjançant una base de dades de textos i amb possibilitat de consultar-les amb un cercador.

Per ampliar informació, podeu consultar la notícia al lloc web de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter