Cent anys de la Secció de Ciències de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)

Amb el simposi l’Ideal científic de Catalunya 1911-2011. Centenari de la creació de la Secció de Ciències de l’Institut d’Estudis Catalans, l’IEC rememorarà les persones i institucions que, en els primers decennis del segle XX, van contribuir a la ciència des de Catalunya, i que van marcar els camins d’estudi i de recerca. Conferències diverses recordaran les figures d’Eugeni d’Ors, Esteve Terradas, Miquel A. Fargas i Roca, Pere Coromines, Josep M. Bofill i Pichot, Ramon Turró i Agustí Pi i Sunyer, i institucions pioneres com el Servei Meteorològic de Catalunya, l’Observatori Fabra, l’Institut d’Electricitat i Mecànica Aplicades, l’Institut de Fisiologia, entre d’altres.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de Francesc Gonzàlez i Sastre, president de la Secció de Ciències Biològiques, i David Serrat, president de la Secció de Ciències i Tecnologia. L’acte tindrà lloc el dilluns 21 de novembre de 2011, a les 18.15 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC.

Per a més informació, consulteu el lloc web de l’IEC i l’entrada publicada el 14 d’abril del 2011 al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter