Convocatòria: ERC Advanced Grants (2012)

ERCL’European Research Council (ERC) ha convocat les prestigioses ERC Advanced Grants (2012), amb un pressupost global de 680 milions d’euros. Les ERC Advanced Grants s’integren en el programa Ideas del 7th Framework Programme (FP7) de la Unió Europea (UE). En les anteriors convocatòries, els investigadors dels territoris de llengua i cultura catalanes hi han obtingut bons resultats.

La convocatòria presenta ajuts per donar suport a investigadors consolidats que impulsin progressos substancials en la frontera del coneixement. L’únic criteri de selecció és l’excel·lència científica de les propostes presentades per investigadors de qualsevol nacionalitat i establerts a un Estat membre de la UE o a un país associat. El finançament màxim per a cada ajut és de 2,5 milions d’euros per un període no superior als 5 anys.

Els terminis de presentació són diferents per als 3 grans àmbits de la convocatòria:

a) Physical Sciences and Engineering: 16/02/2012
b) Life Sciences: 14/03/2012
c) Social Sciences and Humanities: 11/04/2011

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria oficial, a més de les entrades sobre els ajuts ERC publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter