Resolució de la convocatòria RecerCaixa (2011)

RecerCaixaS’ha publicat la resolució de la convocatòria 2011 del programa RecerCaixa. L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) impulsen aquest programa d’ajuts anual per finançar els millors projectes de recerca procedents tant d’universitats públiques i privades, com de centres de recerca de Catalunya. Es valoren positivament aquells projectes que tinguin vocació transformadora, entesa com la voluntat que els potencials beneficis arribin als ciutadans, aportant solucions a problemes de la societat o generant nou coneixement científic.

A la primera convocatòria de RecerCaixa (2010) es van presentar un total de 461 projectes. Dels 20 projectes seleccionats amb un finançament total de 1,4 milions d’euros (M€), n’hi havia 12 que s’emmarcaven en l’àmbit de les ciències socials i les humanitats, i 8 en les ciències de la salut.

A la convocatòria RecerCaixa de 2011 s’han presentat 293 projectes d’elevada qualitat científica, que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGAUR i una comissió conjunta la Caixa-ACUP ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions. Finalment, s’han seleccionat pel seu alt interès científic i social 23 projectes amb un ajut total de 1,5 M€. Dels projectes seleccionats, 17 corresponen a ciències socials i humanitats i 6 a ciències de la salut.

Per entitats benecifiàries, la distribució de les convocatòries 2010-2011 és la següent:

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 11 projectes.
Universitat de Barcelona (UB): 7 projectes.
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC): 4 projectes.
Universitat Oberta de Catalunya (UOC): 2 projectes.
Universitat Rovira i Virgili (URV): 2 projectes.
Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL): 2 projectes.
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC): 2 projectes.
Universitat Pompeu Fabra (UPF): 2 projectes.
Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB): 1 projecte.
Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA): 1 projecte.
Centre d’Estudis Demogràfics (CED): 1 projecte.
Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica: 1 projecte.
Fundació IMIM: 1 projecte.
Fundació Sant Joan de Déu (FSJD): 1 projecte.
Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC): 1 projecte.
Institut d’investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS): 1 projecte.
Markets, Organizations and Votes in Economics (MOVE): 1 projecte.
Universitat de Girona (UdG): 1 projecte.
Universitat de Lleida (UdL): 1

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de RecerCaixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter