La revista «Contributions to Science» examina el canvi climàtic, la biodiversitat i la sostenibilitat

Ha sortit el nou número de la revista semestral d’àmbit internacional en anglès «Contributions to Science» que publiquen, conjuntament, la Secció de Ciències i Tecnologia i la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Està dedicat al canvi climàtic, a la biodiversitat i la sostenibilitat, i conté articles a càrrec de James E. Lovelock, Raymond S. Bradley, Josep Enric Llebot, Joandomènec Ros, Ramon Folch, Jordi Llorca i Martí Domínguez, entre d’altres, basats en les seves conferències per a la celebració del Dia de la Terra a l’IEC.

Podeu consultar tots els articles d’aquest volum al lloc web de la revista i també des de l’Hemeroteca Científica Catalana de l’IEC. Així mateix, podeu obtenir més informació a l’entrada publicada el 12 de juliol del 2011 al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter