Convocatòria: Ayudas a grupos coordinados estables de investigación oncològica (2012)

La Fundación Científica de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC) ha convocat les Ayudas a grupos coordinados estables de investigación oncològica (2012). Amb aquesta iniciativa es pretén accelerar la transferència dels resultats a la pràctica clínica en benefici dels pacients i els seus familiars, i d’augmentar la massa crítica investigadora en oncologia a Espanya.

El programa té dues modalitats:

  • Modalitat A: desenvolupat per un únic grup de recerca multidisciplinari. El cap del grup actua com a coordinador científic.

  • Modalitat B: desenvolupat per un equip multidisciplinari, amb la participació necessària del personal clínic i dels investigadors bàsics. Els grups beneficiaris poden estar formats per personal d’un únic centre o de diversos, sempre que compleixin la condició anterior. Un dels caps del grup actuarà com a coordinador científic.

El termini de presentació de les sol·licituds és l’1 de febrer de 2012, i cal presentar-les mitjançant els impresos corresponents a la Modalitat A i a la Modalitat B, que facilita la fundació (vegeu Manual de presentación de solicitudes).

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de la Fundación AECC. També podeu accedir a les diverses entrades publicades en aquest mateix blog, i a l’Informe Projectes de l’AECC per tipus d’entitat de recerca actualitzat recentment al portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter