OpenGrey, el repositori de literatura grisa europea

OpenGreyOpenGrey és un dipòsit digital especialitzat en literatura grisa europea que ofereix accés obert a 700.000 referències bibliogràfiques. Inclou diversos tipus de documents, com tesis doctorals, conferències, informes tècnics, publicacions oficials procedents de tots els països europeus i, des del 2008, enllaços als documents a text complet de les conferències GreyNet International. A més, permet exportar les referències en format XML o mitjançant el gestor gratuït Zotero.

El nou repositori OpenGrey és el successor de l’antic OpenSIGNLE. Es tracta d’una iniciativa de l’Institut de l’Information Scientifique et Technique (INIST-CNRS) per transferir els continguts d’una base de dades comercial a l’àmbit de l’Open Acces, incloent-hi els resultats de 25 anys compilant i referenciant literatura grisa dels diferents ens europeus. Espanya hi participa com a soci mitjançant l’Instituto de Estudios Documentales sobre Ciencia y Tecnología (IEDCYT) del CSIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter