Impacte de la inversió en biblioteques sobre l’activitat de recerca a les universitats (CBUC)

L’informe Impacte de la inversió en biblioteques sobre l’activitat de recerca a les universitats, és una revisió bibliogràfica elaborada pel Dr. Ángel Borrego (Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona), per encàrrec del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC). El seu objectiu és analitzar les conclusions d’una desena de treballs que estudien l’impacte de la inversió en biblioteques sobre l’activitat de recerca de les universitats. Més concretament, l’anàlisi se centra en determinar si existeix una relació causal entre el volum de recursos destinats a les col·leccions i serveis bibliotecaris, i la quantitat i qualitat de la producció científica de la institució. Tots els treballs analitzats han estat realitzats als Estats Units o al Regne Unit, i la major part d’ells són molt recents, s’han publicat durant els últims tres anys.

Per analitzar en profunditat l’estudi podeu consultar el RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya), així com l’entrada Un paso adelante en capacidad de demostración, publicada el 23 de novembre de 2011 al Blok de bid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter