Convocatòria: Programas de Ayudas a Investigación (2012)

La Fundación Científica de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC) ha obert noves convocatòries dins els Programas de Ayudas a Investigación (2012):

Ayudas para investigadores en oncologia (AIO 2012):

  • Modalitat A: destinat a doctors o post-residents per a la realització d’un projecte de recerca, en un centre espanyol.
  • Modalidad B: destinat a doctors o post-residents que hagin desenvolupat la seva tasca investigadora post-doctoral a l’estranger durant un període mínim de 4 anys i que vulguin tornar a Espanya.
  • Modalidad C: destinat a doctors o post-residents pel desenvolupament d’un projecte d’investigació clínica sense vinculació amb interessos comercials directes.

El termini de presentació de les sol·licituds per a les tres modalitats és el 30 de gener del 2012.

Programa de formación avanzada en oncología (PAO 2012): destinat a professionals i investigadors de les àrees relacionades amb l’oncologia, amb un mínim de 5 anys d’experiència, i interessats en un període de formació entre 3 mesos i un any en un centre nacional o estranger. El termini de presentació de les sol·licituds és el 18 de setembre del 2012.

Programa de prácticas de laboratorio durante el curso académico 2011/12 (PPL 2012): destinat a acostar la realitat de la recerca biomèdica als estudiants universitaris de segon cicle de l’àmbit de les ciències de la salut i completar la seva formació mitjançant la realització de pràctiques en un laboratori durant els mesos d’estiu. El termini de presentació de les sol·licituds és el 23 d’abril del 2012.

Per a consultar el procés de presentació d’una sol·licitud de qualsevol de les convocatòries vegeu el Manual de presentación de solicitudes. Per a més informació podeu consultar les bases de les convocatòries al lloc web de la Fundación AECC. També podeu accedir a les diverses entrades publicades en aquest mateix blog sobre altres convocatòries obertes recentment per la Fundació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter