Convocatòria: Incorporación de personal con grado doctor para su formación como técnico de transferencia de conocimiento (JAE TRANSFER 2011)

El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert, en el marc del Programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE), la convocatòria JAE TRANSFER 2011, per a la incorporació de personal en grau de doctor per a la seva formació com a tècnic de transferència de coneixement, mitjançant contracte de pràctiques. L’objectiu és formar personal en grau de doctor en les àrees de coneixement de Ciències de la vida i la salut; Tecnologia dels aliments, recursos naturals i ciències agràries; Ciències de la matèria, de la física i de la química no farmacèutica; Física; Ciències humanes i socials; i Protecció i Comercialització de resultats de la investigació.

La convocatòria ofereix la formalització de sis contractes laborals i d’especialització a través de la pràctica en centres del CSIC (vegeu l’annex 1 de la resolució de la convocatòria), sota la supervisió i coordinació de la Vicepresidencia Adjunta de Transferencia del Conocimiento (VATC). Aquesta també es farà càrrec de la formació de les persones amb grau de doctor mitjançant l’assistència a cursos específics relacionats amb les funcions que hauran de desenvolupar. El període de contracte de treball no superarà els 36 mesos.

El termini de presentació de sol·licituds és el 5 de gener de 2012, i s’ha de formalitzar per via telemàtica a través del lloc web del CSIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter