Percepción social de la ciencia y la tecnología 2010

Percepción Social de la Ciencia y TecnologiaLa Fundación Española para la Ciència y la Tecnologia (FECYT) ha publicat el cinquè informe sobre la Percepción social de la ciencia y la tecnología, corresponent a les dades de l’enquesta del 2010. Aquest estudi sociològic es realitza des del 2002, amb una periodicitat bienal, i  actualment compta amb una mostra de quasi 8.000 entrevistes. S’ha consolidat com un potent instrument d’anàlisi de l’opinió que té la societat sobre els avenços científics i tecnològics i la seva capacitat de millorar la qualitat de vida de la població.

Entre els seus  resultats destaca que l’interés ciutadà per la ciència i la tecnologia ha crescut un 37% des del 2008, sobretot entre els menors de 34 anys. També ha augmentant en un 10% el nombre de persones que associen el progrés científic al desenvolupament econòmic (88,4% dels entrevistats) i en un 20% aquells que ho vinculen amb la creació de llocs de feina (74,4%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter