Convocatòria: Beques i ajuts per a la formació i contractació de personal investigador novell, dins l’àmbit de l’educació física i l’esport (2012)

AGAUR beques en l'àmbit de l'esportL’Agencia de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) convoca la concessió i renovació de beques i ajuts per a la formació i contractació de personal investigador novell, dins l’àmbit de l’educació física i l’esport i les ciències aplicades a l’esport, destinats a l’Institut Nacional d’educació Física de Catalunya (INEFC), al Centre d’Alt Rendiment (CAR) i al Consell Català de l’Esport (CCE), per a l’any 2012.

El termini de sol·licituds finalitza el 4 de gener de 2012. Trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter