L’IEC publica en línia l’obra Novetat i llenguatge, de Lluís Marquet

Novetat i llenguatge en lineaL’obra Novetat i llenguatge recull els cent seixanta-sis articles que Lluís Marquet va escriure per a la revista Serra d’Or, entre 1971 i 1997, sobre terminologia científica i tècnica en català. Una part d’aquests articles va ser publicada en tres volums per l’Editorial Barcino. Ara l’IEC ha publicat el conjunt de l’obra a Internet, fet que permet consultar els articles íntegrament, fer cerques de termes dins els articles i, en alguns casos, trobar les equivalències corresponents en altres llengües. La consulta en línia es pot fer mitjançant aquest lloc web.

La digitalització de Novetat i llenguatge s’ha fet en el marc del programa de recerca “Diccionari de Ciència i Tecnologia” de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter