Acte inaugural del centenari de la Societat Catalana de Biologia

SCB CentenariL’acte inaugural del Centenari de l’SCB se celebrarà el 18 de gener a les 18 hores a la Sala Prat de la Riba de l’IEC i estarà presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

En aquest acte es presentaran les activitats programades per a l’any del Centenari de l’SCB, filial de l’IEC. La inauguració constarà de les conferències de Josep M. Camarasa, sobre la història de la Societat; d’Ellis Rubinstein, president de la New York Academy of Sciences (NYAS), que parlarà sobre el paper de les societats científiques en el segle XXI; i, per últim, de Jordi Camí, sobre el present i el futur de la recerca biològica a Catalunya.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’SCB.

Una resposta a Acte inaugural del centenari de la Societat Catalana de Biologia

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    L’acte inaugural del Centenari de l’SCB ja es pot consultar a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=230].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter