Convocatòria: Clean Sky JTI (2012-01)

Clean SkyLa Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Clean Sky JTI (Joint Technology Initiative) 2012 que promou l’associació pública-privada amb la indústria aeronàutica per tal de desenvolupar tecnologies innovadores que redueixin l’impacte mediambiental de la indústria del transport aeri. Els projectes de recerca hauran de tractar un dels 69 temes proposats i que trobareu detallats al lloc web de la CE. Tot i que es pot presentar a la convocatòria una entitat única, s’ofereixen eines per a buscar altres participants europeus i formar consorcis.

El termini de sol·licitud és el 3 d’abril de 2012. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de Clean Sky.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter