Despesa interna total en activitats d’R+D (1996-2009)

EstadístiquesAl portal web MERIDIÀ s’ha actualitzat l’Informe Despesa interna total en activitats d’R+D, que conté les dades catalanes, valencianes, balears i de 40 països més, sobretot membres de la Unió Europea (UE) i de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OECD), a més de les principals potències emergents. La informació del període 1996-2009 s’expressa en milions d’euros (territoris de la zona euro) i en milions de dòlars nord-americans (USD, sobretot a partir de l’any 2004). Les dades s’han extret de tres fonts diferents: Eurostat, OECD i Observatorio Español de la Innovación y del Conocimiento (ICONO).

Per a més informació, podeu consultar les altres entrades de la categoria Context d’aquest blog, així com el mateix apartat del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter