Exposició fotográfica "Natura catalana: rica i plena" a l’IEC

Exposició Natura CatalanaUna quarantena de fotografies en gran format de mamífers, aus, insectes, éssers unicel·lulars i paisatges són les protagonistes de l’exposició “Natura catalana: rica i plena”, que s’inaugura a la Sala Prat de la Riba de l’IEC avui, dimarts 24 de gener, a les 19h. Durant la presentació, es projectaran les quaranta fotografies de l’exposició i els autors explicaran les tècniques que han aplicat per a cada fotografia. Tot seguit, es podrà veure un audiovisual realitzat pel fotògraf Francesc Muntada a partir d’un centenar d’imatges preses pels socis arreu del món.

L’exposició “Natura catalana: rica i plena”, que es podrà veure al claustre de l’IEC fins al 29 de febrer, és la primera que organitza la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN), membre de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), filial de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter