Ajuts del Govern de les Illes Balears a grups de recerca competitius

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, ha concedit 41 Ajuts per a donar suport a grups de recerca competitius, durant el període 2011-2013. L’objectiu és potenciar i donar continuïtat a les activitats d’aquests grups en les matèries que contribueixin a millorar el desenvolupament del Pla de Ciència, Tecnologia i Innovació de les Illes Balears (2009-2012).

Per al Grup 1 (Grups competitius en consolidació) s’han concedit 14 ajuts de 4.000 euros per anualitat (2011, 2012 i 2013), 13 dels quals s’han destinat a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i 1 a l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (CSIC-IMEDEA); per al Grup 2 (Grups competitius), 8.000 euros, 8 dels quals s’han destinat a la UIB i 3 a la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears; el Grup 3 (Grups molt competitius) ha rebut 9 ajuts de 12.000 euros, 8 dels quals s’han concedit a la UIB i 1 al CSIC-IMEDEA ; i el Grup 4 (Grups d’excel·lència) ha rebut 6 ajuts de 16.000 euros, 5 dels quals els ha obtingut la UIB i 1 el CSIC-IMEDEA. Per a més detall, podeu consultar els annexos 1, 2, 3 i 4 de la resolució publicada el 7 de gener de 2012 al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Pel que fa a convocatòries anteriors, la resolució del 21 de gener de 2003 de la Conselleria d’Innovació i Energia, concedia 30 ajuts per a donar suport a grups de recerca competitius (3 anualitats). Així mateix, la resolució del 6 d’octubre de 2006 de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació, en concedia 39.

Per a mantenir-vos informats de les diverses subvencions concedides pel Govern de les Illes Balears podeu consultar el BOIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter