Convocatòria: Beques i ajuts del programa Beatriu de Pinós (BP-DGR 2011)

AGAURS’ha obert la convocatòria 2011 de les beques i ajuts del programa Beatriu de Pinós. El programa es proposa reforçar el sistema d’R+D de manera que atregui talent i potenciï la inserció al sistema de joves investigadors, a més d’afavorir la inserció de personal investigador i de capital humà qualificat al sistema de ciència i tecnologia català. Des de l’any 2007, les 4 convocatòries anteriors del programa han concedit gairebé 400 beques i ajuts postdoctorals.

La convocatòria presenta 2 modalitats:

Modalitat A: 50 beques per a estades de recerca postdoctorals fora de l’Estat espanyol (2 anys), que inclouen un ajut per retornar al sistema de ciència i tecnologia català (1 any de contracte).

Modalitat B: 45 ajuts per a la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia català. Es tracta de contractar personal investigador doctor que hagi dut a terme una estada postdoctoral a l’estranger i que vulgui treballar a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries de Catalunya (2 anys de contracte).

Aquesta convocatòria té un import màxim de 9,065 milions d’euros (M€), que es reparteix entre la Direcció General de Recerca (DGR), amb 7,035 M€, i la Unión Europea (UE), amb 2,03 M€. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l’1 de març de 2012.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Una resposta a Convocatòria: Beques i ajuts del programa Beatriu de Pinós (BP-DGR 2011)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter