SISOB, un nou projecte per mesurar l’impacte social de la ciència

SISOBEl projecte SISOB pretén anar més enllà dels mètodes tradicionals d’avaluació científica i té com a objectiu explorar nous models per mesurar l’impacte social de la recerca. El sistema es modelarà a partir de les complexes interaccions entre tots els actors de la recerca i prestarà especial atenció als mitjans de comunicació a Internet, com xarxes socials, blogs, pàgines personals, etc.

SISOB és un projecte finançat a través del programa Science in Society del 7th Framework Programme (7FP) en el que participen grups d’investigació de diversos països europeus i iberoamericans. Els resultats i materials derivats d’aquesta recerca també es publicaran en una revista electrònica bianual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter