Online survey on scientific information in the digital age

La Commissió Europea (CE) ha publicat en línia l’informe de l’enquesta pública Online survey on scientific information in the digital age, que es va presentar l’any 2011 amb la voluntat d’obtenir idees per a l’adopció de polítiques d’accés i de preservació de la informació científica en l’era digital. L’objectiu de la consulta pública és reunir informació sobre els punts de vista del màxim nombre possible de fonts com ara governs, instituts de recerca, universitats, biblioteques, editorials, empreses, entre d’altres.

L’enquesta (oberta del  15 de juliol al 9 de setembre de 2011), d’aproximadament 15 minuts de durada, ha generat un gran interès entre els participants, fet que s’ha traduit en 1140 respostes rebudes des de 42 països. El qüestionari s’estructura de la forma següent:

  1. L’enquestat
  2. Quin paper hi té Europa?
  3. Accés a la informació científica digital (inclòs l’accés lliure): publicacions científiques.
  4. Preservació de la informació científica digital
  5. Comentaris

Podeu consultar el model d’enquesta i els resultats a l’informe publicat, recentment, al lloc web de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter