Convocatòria: Ajuts de la Fundació La Marató de TV3 (2011)

Fundació La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 ha obert la convocatòria d’ajuts a la recerca científica sobre regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Fins al 5 de març de 2012, es poden presentar treballs d’investigació en aquest camp, que optaran a ser finançats amb els fons  recaptats en La Marató 2011 (més de 7,5 milions d’euros).

La convocatòria d’ajuts de la Fundació està oberta a treballs que es desenvolupin en un únic centre investigador català o bé en diversos, tant d’àmbit nacional com internacional, fomentant d’aquesta manera la col·laboració translacional en la recerca científica.

Els projectes presentats al concurs seran avaluats per científics d’àmbit internacional experts en trasplantaments i medicina regenerativa. Aquesta avaluació, gestionada per l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), permetrà valorar la rellevància científica i sociosanitària dels projectes presentats, així com la seva qualitat i el rigor metodològic.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Fundació, així com les entrades sobre aquest tema publicades al blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter