Convocatòria: Ayudas de Formación de Personal Investigador (FPI 2012)

Ministerio de Economia y CompetitividadLa Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha publicat la convocatòria 2012 de Ayudas de Formación de Personal Investigador (FPI) corresponents al Subprograma de Formación de Personal Investigador dins del Plan Nacional I+D+i. Aquests ajuts s’adrecen a titulats universitaris que vulguin realitzar una tesis doctoral associada a un projecte d’R+D concret finançat pel Plan Nacional I+D+i o a un projecte d’R+D a desenvolupar en un Centro de Excelencia Severo Ochoa. Així mateix, es finança la realització d’estades breus en altres centres de recerca i les taxes dels cursos de màster i doctorat.

La data límit de les sol·licituds el 23 de febrer de 2012. Podeu ampliar la informació sobre aquesta convocatòria al lloc web del  MINECO i sobre els Ajuts per a la formació d’investigadors en l’entrada corresponent d’aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter