Convocatòria: ERC Proof of Concept (2012)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria Proof of Concept 2012 per donar suport als investigadors finançats en alguna convocatòria anterior del programa IDEAS (FP7) per a què puguin desenvolupar aplicacions comercials de la seva recerca. Aquest ajut pot utilitzar-se per a activitats com l’elaboració d’una estratègia de propietat intel·lectual, la validació tècnica de productes, l’elaboració d’estudis de mercat o el finançament dels costos inicials d’una start-up.

Els projectes tindran una durada d’un any i un finançament de fins a 150.000 euros. Hi han dos dates de termini de sol·licituds: el 3 de maig i 3 d’octubre de 2012. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ERC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter