Participació en altres plans de recerca europeus (2000-2010)

Altres plans de recerca UES’han actualitzat al portal web MERIDIÀ els dos informes que ofereixen dades dels  projectes  de recerca d’altres plans europeus (excepte Framework Programme) coordinats i/o participats per entitats catalanes, valencianes i balears. L’Informe Altres plans europeus, per empreses, plans, programes, modalitats i codis CCAE93 ofereix dades d’un total de 275 participacions i l’Informe Altres plans europeus, per entitats no empresarials, plans, programes, modalitats i àmbits CONACIT recull 1.333 participacions en activitats de recerca.

En total, es comptabilitzen 1.608 participacions durant el període 2000-2010 i s’observa un creixement des de l’any 2000 (59 participacions) fins el 2010 (215). Per territoris, un 65,2% correspon a entitats catalanes, un 29% a entitats del País Valencià i un 5,8% a entitats balears. Per sectors, són majoritàries les universitats (31,6%), les empreses (17,1%) i les administracions públiques (16,4%).

Per programes, predominen els d’educació i formació (Lifelong Learning Programme, Leonardo 2, etc.), cooperació internacional (COST) i medi ambient (LIFE 3 i LIFE+). Finalment, segos la Classificació Catalana d’Activitats Econòmiques (CCAE93), hi predominen les empreses dedicades a altres activitats empresarials (87 participacions), a activitats educatives (22) i les indústries químiques i farmacèutiques (15).

Per a més informació sobre la recerca a la Unió Europea (UE), podeu consultar altres entrades d’aquest blog, així com l’apartat de Recursos Econòmics del portal web MERIDIÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter