Taula rodona: Els blogs com a eina de divulgació de la ciència

Institució CERCAEl dimarts 28 de febrer la Institució CERCA organitza una taula rodona al voltant de la rellevància i possibilitats de les xarxes socials com a eines de divulgació científica i, particularment, dels blogs. Hi participaran en el debat Xavier Lasauca, Miquel Duran, Enric I. Canela i Cinta S. Bellmunt moderats per Lluís Rovira, director de CERCA.

L’acte tindrà lloc a les 19 h. a la Sala de Conferències de Premsa del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya 10, pral.) i compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Podeu confirmar l’assistència al correu comunicacio@cerca.cat.

Una resposta a Taula rodona: Els blogs com a eina de divulgació de la ciència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter