Acte d’homenatge a Lynn Margulis

Homenatge a Lynn MargulisAmb motiu del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 5 de març, se celebrarà un acte d’homenatge a la biòloga Lynn Margulis (1938-2011) sota el títol Lynn Margulis: la voluntat d’ésser, l’impuls de fer. Aquest acte serà el testimoniatge de dones que han conegut personalment Lynn Margulis, han treballat o conviscut amb ella i volen aportar la seva experiència i presentar la personalitat i diferents aspectes d’una dona que ha deixat empremta en la comprensió de l’evolució de la vida i de la Terra.

L’acte se celebrarà a les 18.00 h, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Per a més informació, consulteu la pàgina web de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter