Convocatòria: Subprograma de Recursos y Tecnologías Agrarias (2012)

El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) convoca els ajuts 2012 corresponents al Subprograma de Proyectos de Investigación Fundamental Orientada a los Recursos y Tecnologías Agrarias en coordinación con las comunidades autónomas y de Acciones Complementarias, dins del VI Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica. Aquesta convocatòria té per objecte finançar projectes de recerca per millorar l’eficàcia de la producció agroalimentària, promoure la sostenibilitat, l’elaboració de productes de qualitat pel consum i l’ús integral del territori. Poden ser beneficiaris els investigadors dels centres públics d’investigació agrària i alimentària dependents de l’Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA) i de les comunitats autònomes.

La data límit de sol·licituds és el 31 de març de 2012. Per a més informació, podeu consultar les bases al lloc web de l’INIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter