Convocatòria: ENIAC (2012-1)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7) impulsat per la Comissió Europea (CE), i amb un pressupost de 58 milions d’euros, s’ha publicat la sisena convocatòria sobre nanotecnologia ENIAC (2012-1), del programa específic de cooperació. Les iniciatives JTI (Joint Technology Initiatives) de l’ENIAC són una de les noves eines per a fomentar la recerca en nanoelectrònica en un entorn de col·laboració amb la indústria.

La presentació de propostes es realitza en dues fases. La primera, consisteix en la presentació d’un resum del projecte, i el termini de lliurament de la documentació finalitza el 12 d’abril de 2012. La segona fase, en què s’ha de presentar una proposta de projecte completa, finalitza el 14 de juny de 2012. Cal dipositar les sol·licituds mitjançant el sistema electrònic EPSS.

Per a més informació sobre la convocatòria ENIAC 2012 i altra documentació d’interès podeu consultar el lloc web de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter