Nova revista: «Catalan Social Sciences Review»

Catalan Social Sciences ReviewS’ha publicat el primer número de la revista «Catalan Social Sciences Review (CSSR)», editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La nova publicació s’adreça a professors i investigadors interessats en les diverses branques de les ciències socials: filosofia, pedagogia, psicologia, sociologia, demografia, geografia, dret, economia, antropologia i ciències de la comunicació i polítiques. Cadascuna d’aquestes temàtiques constitueix un apartat de la revista.

«Catalan Social Sciences Review (CSSR)» té una periodicitat anual i els seus articles, publicats originàriament en llengua catalana, estan traduïts a l’anglès. La seva edició és exclusivament digital i d’accés obert al lloc web de l’Hemeroteca Científica Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter