Dia Internacional de la Dona

Avui, 8 de març, es celebra el Dia Internacional de la Dona, commemorat per primera vegada l’any 1911. En l’àmbit de la ciència, la Direcció General de Recerca (DGR) de la Generalitat de Catalunya desplega tot un seguit de mesures que fan més visibles les aportacions de les dones en l’entorn científic i tècnic, a més d’impulsar la difusió del seu  treball dut a terme en tots els camps de la investigació. En aquest context, el darrer número publicat per Recercat, el butlletí de la recerca a Catalunya, informa de l’actualització recent de l’apartat Actuacions de la DGR en matèria de gènere, dintre de l’espai Dones i ciència.

Les accions més rellevants de la DGR sobre aquesta matèria s’impulsen en el marc del VI Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat (2008-2011) (actualment se n’està elaborant un de nou). També es proporcionen documents que tracten la situació actual de la dona científica, enllaços a pàgines web relacionades amb la temàtica de gènere i ciència, i accés a biografies de científiques de renom, entre d’altres apartats.

Per a informar-vos en detall de les actuacions catalanes en matèria de gènere podeu consultar el lloc web de la DGR. També podeu accedir a l’entrada, publicada el 8 de març del 2011, al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter