Convocatòria: Innovative Medicines Initiative (IMI 2012)

La iniciativa sobre medicaments innovadors de la Commissió Europea (CE), Innovative Medicines Initiative (IMI), ha publicat, en el marc del 7th Framework Programme (FP7), una cinquena convocatòria de propostes de les JTI (Joint Technologies Innitiative). La convocatòria compta amb un tema principal, European lead factory, i dos subtemes, European Screening Centre i Joint European Compound Collection. El seu pressupost és de 169 milions d’euros, i forma part del programa específic Cooperation.

La IMI, iniciativa conjunta de la CE i la European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) tracta de fomentar la col·laboració entre empreses sanitàries i farmacèutiques, amb l’objectiu de potenciar la innovació farmacèutica a Europa i desenvolupar medicaments de qualitat. El termini d’inscripcions de la primera fase de la convocatòria és el 16 de maig de 2012, i el de la segona fase,  el 13 de setembre de 2012.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de l’IMI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter