I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya

CIBCDel 9 al 12 de juliol la Societat Catalana de Biologia (SCB) de l’IEC celebrarà el I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya, dins del marc dels actes de commemoració del seu centenari. Aquest congrés neix amb l’objectiu de reflexionar sobre les actuals fronteres de la biologia i sobre els nous reptes apareguts en aquest camp arran dels grans canvis tecnològics i els resultats obtinguts en els últims anys. Les sessions tindran un esperit multidisciplinari i s’hi plantejaran qüestions que requereixen enfocaments des de diferents punts de vista.

El termini d’inscripció per internet serà el 20 de juny i el termini de presentació dels resums de les comunicacions serà el 9 de maig de 2012. Podeu ampliar informació i inscriure-us al lloc web del Congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter