Barcelona Media s’orienta cap a la internacionalització de la recerca en comunicació

Barcelona MediaBarcelona Media és un centre tecnològic de la xarxa TECNIO que promou la recerca aplicada en l’àmbit de la comunicació i la transferència de coneixement i de tecnologia a la indústria d’aquest sector. La seva activitat es basa en quatre eixos: afavorir projectes de col·laboració d’ R+D, actuar com a pont entre la recerca acadèmica i industrial, dotar a les empreses del sector de la comunicació d’elements innovadors i promoure i executar projectes d’R+D+i.

Barcelona Media acaba d’obrir una seu a Salvador de Bahia, Barcelona Media Inovação Brasil, una acció que s’inscriu dins del seu programa d’actuacions estratègiques per impulsar l’obertura de mercats a Amèrica Llatina i Àsia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter