Convocatòria: ICREA Sènior (2012)

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) convoca 20 places d’investigador sènior en qualsevol àrea temàtica. Els candidats seleccionats tindran un contracte permanent amb la Institució, i treballaran en universitats o centres de recerca de Catalunya. El salari s’adequarà al pagat per les universitats catalanes.

Aquesta convocatòria s’adreça a candidats amb una sòlida trajectòria científica. Les persones interessades en participar-hi hauran d’haver obtingut preferiblement el títol de doctor/a abans del 2008, i hauran de tenir quatre anys d’experiència en centres internacionals, a nivell pre-doctoral i/o post-doctoral. Es tindran en compte els candidats que tinguin una capacitat excel·lent de lideratge.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 7 de maig de 2012. Cal fer la inscripció per via electrònica. Per a informar-vos al detall dels requeriments de les sol·licituds podeu consultar el lloc web d’ ICREA. També podeu accedir a  les diverses entrades publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter