Convocatòria: Plans d’actuació d’unitats de valoració

L’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, ACCIÓ, ha obert la convocatòria Plans d’actuació d’unitats de valoració, dins els Ajuts a la innovació per a entitats. L’objectiu és incentivar els plans d’actuació de les unitats de valorització per tal d’identificar, valoritzar i explotar les tecnologies generades en els agents d’R+D catalans. Així mateix, es volen potenciar projectes i activitats d’aquest tipus per a fer rendible tot l’estoc de coneixement acumulat, i fer efectiva la transferència de la tecnologia cap al teixit productiu.

Els beneficiaris d’aquest ajut  seran les universitats, escoles de negoci  i col·legis professionals ubicats a Catalunya, que disposin d’una unitat de valorització tecnològica. El termini de presentació de les sol·licituds és del 20 de març al 20 d’abril de 2012.

Per a més informació podeu consultar el lloc web d’ACCIÓ, així com les entrades publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter