B·Debate dóna una major projecció al debat internacional en ciències de la vida

B·DebateB·Debate – International Center for Scientific Debate Barcelona és la nova marca del Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC). Es tracta d’una iniciativa conjunta de Biocat i l’Obra Social “la Caixa” per promoure trobades internacionals d’alt nivell científic per a l’intercanvi obert de coneixement i la col·laboració entre experts per encarar els nous reptes en l’àmbit de les ciències de la vida.

Enguany, B·Debate mantindrà la línia encetada pel CIDC i incidirà en diferents àmbits científics claus com són la genètica, l’oncologia, la biomedicina, l’epidemiologia ambiental, la bioinformàtica aplicada a l’atenció sanitària, l’agrigenòmica, la ginecologia, la bioètica, la teràpia gènica molecular i l’impacte social de la biotecnologia. Podeu consultar el programa d’activitats pel 2012 al seu lloc web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter