Genoma España s’integrarà a la FECYT

Genoma España és una fundació pública estatal que impulsa el desenvolupament tecnològic i la transferència de coneixement i la innovació, principalment en el sector biotecnològic. Arrel del Plan de reestructuración y racionalización del Sector Público Empresarial y Fundacional Estatal, la fundació s’integrarà dins la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT). Tot i això, algunes de les seves funcions les durà a terme el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI). Ambdós organismes depenen del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO).

L’objectiu d’aquesta reestructuració és complementar funcions i optimitzar la gestió d’ambdues entitats. Tot i això, els programes i convocatòries oberts el 2012 mantindran les seves condicions i objectius. En aquest context, continua vigent la fase de finançament del Programa Innocash 2011, el programa de transferència inversa de tecnologia que té l’objectiu de facilitar la transferència de coneixement i la generació de valor.

Per a informar-vos en detall de la integració, podeu accedir a la notícia publicada al lloc web del MINECO. També podeu consultar les diverses ajudes que finança InnoCash.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter