Ascamm i iMat es fusionen per potenciar el sector de la construcció i la indústria

AscammEls patronats de les fundacions Centre Tecnològic Ascamm i iMat – Centre Tecnològic de la Construcció han signat un acord de fusió amb l’objectiu de guanyar massa critica i convertir Ascamm en un centre tecnològic de referència a Catalunya.

L’Ascamm, que  forma part de la xarxa Tecnio, porta més de trenta anys potenciant la recerca aplicada orientada a la indústria, amb  un fort accent en les tecnologies de la producció, la generació de tecnologia pròpia i una important presència en diferents sectors industrials. La recent fusió preveu l’absorció de l’iMat en la Fundació Privada Ascamm, tot i que conservarà la marca, que des de fa cinc anys és un referent tecnològic en l’àmbit de la construcció.

La integració de les capacitats aportades per l’iMat permetrà a l’Ascamm abordar amb garanties projectes de recerca en l’àmbit de la construcció, a més d’augmentar l’activitat en l’àmbit de la sostenibilitat, l’eficiència energètica i l’impacte mediambiental, traslladant-ho a tot el sector industrial.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Ascamm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter