Convocatòria: Clean Sky JTI (2012-02)

En el marc del 7th Framework Programme (FP7), la Comissió Europea (CE) ha obert el segon termini de la convocatòria Clean Sky JTI (2012-02). La convocatòria forma part de les iniciatives JTI (Joint Technology Initiatives), dins del programa específic de Cooperació, que promou el desenvolupament de tecnologies innovadores en la indústria del transport aeri. Els projectes de recerca hauran de tractar un dels 42 temes proposats per aquesta convocatòria, i el pressupost que s’hi ha destinat és de més de 32 milions d’euros.

El termini de presentació de sol·licituds és el 10 de juliol de 2012. Per a informar-vos del primer termini de la convocatòria Clean Sky JTI (2012-01) podeu consultar l’entrada publicada el 17 de gener de 2012 al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter