Convocatòria: Ajuts per al finançament d’actuacions en l’àmbit de la divulgació científica (ACDC 2012)

El Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha obert la  convocatòria d’Ajuts per al finançament d’actuacions en l’àmbit de la divulgació científica (ACDC) per a l’any 2012. L’objectiu és donar a conèixer al públic general la importància d’aquestes activitats com a eines de progrés, benestar i competitivitat, i crear vocacions científiques entre els més joves.

El termini de presentació de sol·licituds és el 17 de maig de 2012. Per a més informació podeu consultar la resolució de la convocatòria al lloc web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter