Convocatòria: Beques Balsells en col·laboració amb la UCI per realitzar postgraus i estades postdoctorals en enginyeries i ciències experimentals (2012)

Balsells-UCILa Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria 2012 de les Beques Balsells (BBI) a la University of California, Irvine (UCI) per realitzar estudis de postgrau i estades de recerca postdoctorals en l’àmbit de les enginyeries i ciències experimentals.

Aquesta convocatòria té les següents modalitats:

– Modalitat A: 6 beques per realitzar estudis de postgrau a la Henry Samueli School of Engineering (HSSoE) o a la Donald Bren School of Information and Computer Sciences (DBSICS) (BBI-PG).
– Modalitat B: 2 beques per realitzar estudis de postgrau-renovació a la HSSoE o la DBSICS (BBI-R).
– Modalitat C: 2 beques per realitzar estades de recerca postdoctorals a la HSSoE (BBI-PDE).
– Modalitat D: 1 beca per realitzar una estada de recerca postdoctoral a la School of Physical Sciences (SoPS) (BBI-PDPS).

La durada de les beques serà de 12 mesos per al curs acadèmic 2012-2013. Per participar és indispensable estar admès prèviament als corresponents centres de recerca de la UCI.

La data de termini de les sol·licituds finalitza el 13 de maig de 2012. Trobareu més informació sobre aquesta convocatòria al lloc web de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter