Dia de la Terra a l’IEC (2012)

Dia de la Terra a l'IEC (2012)L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) es complau a convidar-vos a la jornada Dia de la Terra a l’IEC (2012) per a celebrar, per quart any consecutiu, aquesta efemèride mundial mitjançant conferències impartides per destacats científics i experts que parlaran sobre sostenibilitat, conservació i canvi climàtic. En l’edició d’enguany, comptarem amb la presència de Josep Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; de Carlos M. Duarte, professor d’investigació del CSIC i director de l’UWA Oceans Institute (Austràlia); de Mercè Piqueras, de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, i del director del Zoo de Barcelona, Miquel Trepat.

L’acte se celebrarà el dijous 19 d’abril, a les 16.00 h, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC (c. del Carme, 47, de Barcelona).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l’acte.

Una resposta a Dia de la Terra a l’IEC (2012)

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    Els enregistraments vídeo de les conferències del Dia de la Terra a l’IEC (2012) ja estan disponibles a la Videoteca [http://videoteca.iec.cat].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter