Convocatòria: ARTEMIS Joint Undertaking (ARTEMIS-JU 2012-1)

L’Advanced Research & Technology in Embedded Intelligence and Systems (ARTEMIS) és una de les Joint Technology Initiatives (JTI) que donen suport a la recerca cooperativa a Europa en les àrees industrial i tecnològica. ARTEMIS, iniciativa de la Comissió Europea (CE) que s’emmarca en el 7th Framework Programme (FP7), ha obert la convocatòria ARTEMIS Joint Undertaking (ARTEMIS-JU 2012-1). El pressupost total que s’hi ha destinat és de 138.730.166 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 6 de setembre del 2012 i la inscripció s’ha de fer per via electrònica.

Per a informar-vos en detall dels requisits i documents de la convocatòria podeu consultar l’FP7 Participant Portal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter