CETEMMSA dinamitza la recerca en materials i dispositius intel·ligents

CETEMMSACETEMMSA és un centre tecnològic de la xarxa TECNIO que centra la seva activitat en la recerca aplicada de materials i dispositius intel·ligents. Amb una trajectòria de 20 anys, és un centre de referència en el tractament de superfícies flexibles dins del camp dels Printed Electrònics. Una de les seves principals funcions és establir col·laboracions i sinèrgies amb empreses, centres de recerca i universitats per al desenvolupament experimental de projectes d’innovació per aportar noves utilitats en diferents sectors econòmics: salut i benestar, automoció, esport, seguretat, arquitectura i tèxtil, entre d’altres.

Actualment, CETEMMSA participa en el programa europeu Ambient Assisted Living (ALA), en col·laboració amb altres centres europeus, amb l’objectiu de fer R+D de productes que millorin la qualitat de vida de la gent gran i amb discapacitats. Els productes desenvolupats seran exposats a les instal·lacions del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter