Convocatòria: Proyectos de investigación en la Red de Parques Nacionales (2012)

Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio AmbienteEl Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, mitjançant l’Organismo Autónomo Parques Nacionales, ha convocat la concessió d’ajuts 2012 per a la realització de projectes d’investigació científica en la Red de Parques Nacionales. Els projectes susceptibles de rebre finançament poden ser individuals o coordinats, unidisciplinaris o multidisciplinaris i orientats a l’adquisició de nous coneixements científics i tecnològics en les línies prioritàries incloses al Programa de Investigación de la Red de Parques Nacionales, que trobareu a les bases de la convocatòria.

Podeu tramitar les sol·licituds fins el 21 de maig de 2012 al lloc web del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter